Kerstconcert mmv Mr. & Mrs. Hospes

Ook dit jaar geeft Melodia een kerstconcert met medewerking van Mr. & Mrs. Hospes.
Het kerstconcert wordt dit jaar gehouden in de grote kerk van Sloten.
Onder leiding van Jeanette Valkema brengen we weer leuke kerstmuziek ten gehore en zal er ook samenzang zijn.

Wie zijn Mr. & Mrs. Hospes:

MRANDMRSHOSPES is het man-en- vrouw duo bestaande uit Freerk Siemen Hospes en Tryntsje Hospes – Rinkema. Het duo brengt bekende en onbekende covers ten gehore, van dansbare platen tot ballads. Tijdens de reis die ze in 2016 hebben gemaakt, hebben ze ook eigen nummers geschreven.

Het stel ontmoette elkaar (opnieuw) in 2012. Samen klikten ze zowel op muzikaal gebied als persoonlijk, wat al snel veranderde in een officieel muzikaal liefdessetje. De eerste reeks optredens werden gebracht onder de naam Family Three, waar Tryntsje haar broer de drumklanken verzorgde. Freerk zijn ultieme droom, een lange reis, bleek de reden te zijn voor enkele aanpassingen in de setting. Tryntsje werd in augustus 2015 ten huwelijk gevraagd en Freerk zijn lang verwachte droom ging in vervulling. Het stel besluit na het huwelijksaanzoek een lange reis te plannen door Europa met de caravan; Een muzikale huwelijksreis waar ze voor 5 maanden als muzikanten door het leven gaan om alles te bekostigen. Een nieuw duo en naam werd geboren: MRANDMRSHOSPES.

De toegang is vrij alleen zal er na afloop een collecte zijn bij de uitgang.