Fanfare Melodia Wijckel presenteert zangeres Elske De Wall
C.m.v. Melodia Wijckel geeft op zaterdag 6 november a.s. in cultureel centrum de Hege Fonnen in Lemmer, een groots jubileumconcert met niemand minder dan de bekende Friese zangeres Elske DeWall. Samen met haar combo, waarin ook haar zus Femke de Walle speelt, zorgt zij voor een prachtige invulling tijdens dit concert.

Ook zal Elske DeWall samen met Melodia nummers ten gehore brengen, waaronder de titelsong van de nieuwste Kameleonfilm; Het Dorp. De ruim veertig tellende leden van de fanfare met haar enthousiaste dirigente Jeanette Valkema, zijn super trots nu toch haar 90 jarig jubileum te kunnen vieren (oprichting 1930). Het wordt een boeiend, sprankelend, muzikaal en gevarieerd concert.
Voor het concert heeft u een geldig coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Met in het voorprogramma het jeugdorkest de Muzykmaten. Zaal open om 19.00 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Kaarten € 15,00 te bestellen via kaartverkoop pagina. meer info op onze Facebook en Instagram pagina’s: Fanfare Melodia Wijckel of fysiek bij elektronica winkel Expert Lemmer en Groencentrum Roffel Wijckel.